Další víkend nabitý fotbalem!

2016. 04. 14. 08:27    
Čas čtení: 2 minuta

14. 4. 2016 – Pracovní týden se znovu blíží ke svému konci a Vy už se pomalu můžete chystat na další fotbalovou nálož na Sportu 1 a Sportu 2. Dohromady je na programu 8 přímých přenosů a jedno utkání ze záznamu.

Páteční večerní jednohubku znovu obstará Ligue 1, která tentokrát bude upírat pozornost k zápasu Nice – Lyon. Olympique neprohrál už šest zápasů v řadě a je na příjemném druhém místě za mistrovským PSG. Nice má ale jen o dva body méně a eventuální domácí výhra by ho mohla dostat před Lyon.

V sobotu večer nabídneme dvě utkání. V nizozemské Eredivisie pojede PSV na hřiště Rody s touhou udržet se v bezprostředním kontaktu s Ajaxem. V případě výhry a neúspěchu amsterdamského by z toho mohlo být průběžné první místo.

Ještě větší pozornost bude poutat šlágr Serie A mezi Interem a Neapolí. Nerazzurri ztrácí na vysněné třetí místo šest bodů a musí bezpodmínečně zvítězit. Neapol, stále bez suspednovaného Gonzala Higuaína, má stejný deficit ve vztahu k Juventusu a prohra by mohla znamenat definitivní konec nadějí na Scudetto a neoficiální oslavy v Turíně.

Nedělní maraton načne po poledni duel Atalanty s AS Řím. Luciano Spalletti dokázal svému týmu vtisknout vítěznou mentalitu, která by při troše štěstí mohla znamenat i přímý postup do Ligy mistrů. Nic jiného než výhra tak v Bergamu ambiciózního kouče neuspokojí, zvláště když „Vlci“ naposledy jenom remizovali s Bolognou.

Na Římany naváže Juventus, který by si na J-Stadium měl bez problému poradit s Palermem a posunout se znovu o krok blíže směrem k pátému titulu v řadě. Rosanero navíc znovu vyměnilo trenéra a nikdo nedokáže odhadnout, jestli se v Serii A udrží.

Odpoledne a v podvečer nabídneme utkání Ligue 1 mezi Rennes a Guingampem, ve kterém půjde o poháry i udržení, a záznam zápasu Serie A mezi Fiorentinou a Sassuolem. Večer italská liga nabídne zápas ze stadionu Luigi Ferraris, kde se domácí Sampdoria utká s AC Milán. Zatímco janovští chtějí i nadále získávat klid a konzistenci pod Vincenzem Montellou, AC povede po vyhazovu srbského bouřliváka Mihajloviče dosavadní trenér juniorky Crisitan Brocchi.

Poslední zápas víkendu pak obstarají Monaco a Marseille. Zatímco Monaco má na třetím místě stejně bodů jako druhý Lyon a bojuje o přímý postup do Ligy mistrů, Marseille se donedávna obávala sestupu, který by nyní měl být s osmibodovým náskokem zažehnán. Vzájemný zápas by každopádně měl přinést zajímavou podívanou.

Přesné časy všech přenosů najdete v sekci PROGRAM.

Přejeme hezký víkend a příjemnou zábavu!