Liga národů a portugalská liga NOS exkluzivně na Sport1 a Sport2

2018. 07. 19. 11:21    
Čas čtení: 2 minuta

19. 7. 2018 – Fotbaloví fanoušci budou mít tento podzim jedinečnou možnost sledovat ty nejlepší národní týmy v čele s čerstvými mistry světa z Francie exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2. Ty nabídnou divákům v České republice a na Slovensku přes 70 přímých přenosů z nové reprezentační soutěže Ligy národů, která startuje v září. Kromě toho se mohou těšit i na portugalskou Ligu NOS, ve které pravidelně září jak nové hvězdy portugalského fotbalu, tak nadějní hráči přicházející do Evropy z Latinské Ameriky.

Právě skončené mistrovství světa ve fotbale ovládla Francie v čele s Mbapém, Griezmannem, či Pogbou. A právě duel výběru země Galského kohouta s Německem otevře 6. září nově startující soutěž Ligu národů. I po zbytek podzimu čeká milovníky kvalitního fotbalu hvězdami nabitá klání. Modričovo Chorvatsko, Kaneova Anglie, Hazardova Belgie, Verrattiho Itálie… to je jen zlomek hvězd a jejich týmů, které budou moci sledovat diváci živě a exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2.

“Jsme rádi, že sportovním fanouškům v České republice a na Slovensku můžeme nabídnout ten nejlepší fotbal. Díky stanicím Sport1 a Sport2 budou moci tento podzim sledovat v přímých přenosech všechny semifinalisty mistrovství světa i další hvězdami nabité týmy. Oproti minulosti se týmy podobné úrovně utkají mezi sebou, což slibuje atraktivní, vyrovnané duely. Vzhledem k tomu, že se nejedná jen o přátelská utkání, mohou se diváci těšit na emocemi nabité zápasy. Jsme přesvědčeni, že právě konfrontace Francie, Chorvatska, Anglie, Německa a dalších top týmů budou tím nejkvalitnějším fotbalovým zážitkem, který tento podzim nabídne,” říká Marcel Mareš, Country manažer společnosti AMC Networks International, která stanice Sport1 a Sport2 provozuje.

Celkem stanice Sport1 a Sport2 odvysílají přes 70 utkání živě. Přednost budou mít samozřejmě duely Skupiny A, která nabízí ty nejlepší týmy na světě. Ale prostor samozřejmě dostanou i celky z dalších skupin nižší výkonnosti, do kterých spadají reprezentace České republiky a Slovenska, jejichž duely stanice odvysílají ze záznamu.

Diváci stanic Sport1 a Sport2 samozřejmě nepřijdou ani v nadcházející sezoně o možnost sledovat kvalitní evropský ligový fotbal. Těšit se totiž mohou na portugalskou Ligu NOS. Ta patří do TOP10 evropských lig. Pokud mluvíme o portugalské lize, musíme zmínit Os Três Grandes, čili Velkou Trojku, ve složení FC Porto, Benfica Lisabon a Sporting CP. Připočítejme ještě SC Braga, pravidelného účastníka evropských pohárů a množství jihoamerických, především pak brazilských fotbalistů pobíhajících po portugalských trávnících. Tím získává každý sportovní fanoušek atraktivní mix, který stanice Sport1 a Sport2 nabídnou od 12. srpna pravidelně s minimálně třemi přímými přenosy týdně.

redakce/TZ/