Bottas sebevědomě hlásí, že je letos připravený porazit všechny soupeře

2019. 03. 14. 07:01    
Čas čtení: < 1 minuta
F1

14. 3. 2019 – Finský pilot Mercedesu je letos plně připravený se ukázat světu. Do starého železa podle svých slov nepatří.

Valtteri Bottas se v loňské sezoně doslova protrápil, protože přišel o šanci na vítězství v několika závodech. Finský pilot nakonec zakončil sezonu až za první trojicí a vítězství nezískal. Pro letošní rok je odhodlaný porazit všechny jezdce, především pak svého týmového kolegu Lewise Hamiltona.

„Byl jsem ve Finsku, kde jsem dělal vše, co jsem chtěl,“ to byl podle Bottase jeho klíč ke zlepšení psychické přípravy pro letošní rok. „Poté jsem si vzal fotoaparát a začal jsem fotit. Je to jak mé nové hobby, zkrátka jdu někdy ven a jen fotím. Také jsem cestoval do Ameriky a měl jsem zde zkrátka dovolenou. Nepřemýšlel jsem o formuli 1. Poté jsem se rozhodl, že tento rok se vrátím abych porazil všechny své soupeře.

Je to mým cílem, věřím, že to mohu dokázat. Můj cíl je se zlepšovat, bude to zkrátka náročné. Cítím ovšem, že to je svěží start pro letošní rok. Zjistil jsem, že rozhodující bude první polovina sezony.“

autor: gpf1.cz