Bruno Fernandes je dle vlastních slov připraven na přestup

2019. 04. 20. 10:54    
Čas čtení: < 1 minuta

20. 4. 2019 – Hodně horko bude v následujících týdnech a měsících kolem nejlepšího záložníka Sportingu, Bruna Fernandese. O něj se už od minulé sezóny intenzivně zajímají nejrůznější evropské velkokluby a vypadá to, že letní přestup je nevyhnutelný.

Sám Fernandes, který dal v letošní ligové sezóně z pozice středopolaře parádních 16 gólů a v souhrnu všech soutěží dokonce 27, prohlásil, že po dvou sezónách strávených v Lisabonu je konečně fyzicky i mentálně připraven na „náročnější“ angažmá. Svého času zkoušel 24letý fotbalista štěstí v Itálii. Konkrétně v Novaře, Udinese a také Sampdorii, kde byl mimo jiné spoluhráčem českého útočníka Patrika Schicka. Největší herní úspěch ovšem zaznamenal právě v Portugalsku a v současné době po něm touží kluby jako Juventus, PSG nebo Manchester United.

Podle některých portugalských novinářů je to v tuto chvíli jen otázka přestupové částky a vlastní preference Fernandese. Suma by se mohla vyšplhat ještě výše, než se předpokládá. Hráč má totiž ve smlouvě klauzuli v hodnotě 100 milionů eur. Ať už bitvu o šikovného záložníka vyhraje kdokoliv, neměl by v případě absence zranění u Fernandese prohloupit.