Programové tipy: české finále či vzdor Hrdému Albionu

2020. 04. 06. 16:19    
Čas čtení: 2 minuta

6.4. 2020 – Světový sport sice stále spí, to ale neznamená, že si nemůžeme připomenout některé zajímavé momenty z posledních sezón ve vysílání Sport1 a Sport2

pondělí 22:00 Anglie – Česko fotbal/kvalifikace na Euro 2020 Sport1

Evropská kvalifikace již pomalu mířila ke svému závěru a mnohé reprezentační výběry čekaly zápasy o všechno. Český tým se utkal o body v cestě na ME 2020 se slavnou Anglií. Připomeňte si strhující zápas plný emocí a parádního fotbalu. I když Euro 2020 potkal, stejně jako řadu dalších vrcholných akcí, smutný osud, kvalifikační jízda českého týmu stála opravdu za to.

úterý 18:00 CHL Final Mountfield HK – Frölunda Indians Sport1

České týmy v hokejové Lize mistrů v posledních letech excelují, ale sezóna 2019/2020 se zapsala do dějin českého hokeje ještě výraznějším písmem. Za poslední tři roky se nestalo, abychom neměli českého zástupce v semifinále této stále atraktivnější soutěže, ale letos jsme zašli ještě dál. Hradecký Mountfield ve svém historicky prvním playoff v CHL dokázal odstavit z cesty tři silné soupeře a senzačně si vybojoval finále. V něm sem se utkal s trojnásobným vítězem Ligy mistrů, Frölundou Göteborg, na svém vlastním ledě v Hradci Králové. Připomeňte si finále hokejové Ligy mistrů s českou účastí.

středa 22:00 Slovan – Banská Bystrica Sport2

Nasazení, rivalita, emoce a špičkový hokej, to vše nabízí Tipsport liga, kterou vám na stanicích Sport1 a Sport2 přinášíme od startu minulé sezóny pravidelně v každém kole. Připomeňte si ostře sledovány šlágr mezi Slovanem Bratislava, který se vrátil po sedmi letech z KHL opět na domácí scénu a jeho tradičním rivalem z Banské Bystrice.

                                                                                                                                                                                    redakce/onv/