Šipky na dálku, ale živě. Stanice Sport1 a Sport2 odvysílají unikátní PDC Home Tour

2020. 04. 17. 08:45    
Čas čtení: 2 minuta

17.4. 2020Sport je vášeň, která si i za složitých okolností umí najít cestu do srdcí fanoušků po celém světě. Jasným důkazem je elitní šipkařská organizace PDC, která vytvořila unikátní projekt Home Tour. V rámci toho se největší hvězdy a členové elitního okruhu PDC utkají na dálku přímo ze svých domovů pomocí videostreamingu. Příznivci tohoto stále populárnějšího sportu tak dostanou možnost celých 32 dní v řadě sledovat nejvýraznější osobnosti ze světa šipek v akci. Díky exkluzivním přímým přenosům na Sport1 a Sport2 mohou sledovat tuto netradiční akci i diváci v České republice a na Slovensku.

Šipky na elitní úrovni živě přenášené z obývacích pokojů největších hvězd a profesionálů po celém světě prostřednictvím živých videohovorů, to tu ještě nebylo. Celých 32 dní v řadě, každý večer od 20:30. Tento čas se stane po dobu delší než jeden měsíc pevným bodem v diáři každého fanouška šipek světové úrovně i diváka, kterému chybí neopakovatelná atmosféra přímého přenosu. Již v pátek 17.4. od 20:30 na Sport1 odstartuje PDC Home Tour soubojem světové dvojky a úřadujícího šampiona Peterea Wrighta s ikonou z Yorkshearu, Peterem Jacquesem.  Ty v první skupině doplní semifinalista světového šampionátu Jamie Lewis a nizozemská vycházející hvězda Niels Zonneveld. Ve čtyřčlenných skupinách se dostanou do akce i takové hvězdy jako Gerwyn Price, Jan Dekker či Lisa Ashton mezi ženami. Souboje elitních šipkařů budou stanice Sport1 či Sport2 vysílat každý večer, po dlouhých 32 dní s komentářem zkušených odborníků šipkařského sportu Jiřího Pauzra, Radka Schulze či Jana Přikryla.

Na Sport1 a Sport2 se vám snažíme zpříjemnit složité období také zařazením repríz nejzajímavějších zápasů, závodů či jiných sportovních událostí z posledních sezón. Vybíráme tak pro vás opravdu to nejlepší, góly, vteřiny a emoce, které dodávají sílu. Do programu zařazujeme mimo jiné:

 – nejlepší fotbalové zápasy kvalifikace na Euro či světový šampionát 

– zápasy českého a slovenského fotbalového týmů v Lize národů a kvalifikaci za poslední 2 roky

– strhující hokejové bitvy ze slovenské Tipsport ligy, KHL, CHL a SHL

– nejlepší velké ceny F1 z minulého roku

– energické souboje amerických fotbalistů v NFL či dravé univerzitní lize NCAA

                                                                                                                                                                                                                                                          redakce/onv/TZ