Slovenské fotbalisty čeká souboj s Kazachstánem. Na Sport1 se můžete těšit na studio i zajímavé hosty

2022. 06. 06. 10:52    
Čas čtení: 2 minuta

6.6. 2022 – Cílem Slováků v Lize národů je návrat do Ligy B a zatím se jim daří scénář naplňovat. V prvním utkání na neutrální půdě v Srbsku dokázali porazit Bělorusko těsně 1:0 a navázat se pokusí již dnes v domácím prostředí v souboji s Kazachstánem. I přes fakt, že výkon v souboji s Běloruskem nebyl zrovna nejpřesvědčivější, trenér Tarkovič své svěřence pochválil a pozitivně namotivoval na duel s relativně neznámým soupeřem.

Slováci se s Kazachstánem zatím nepotkali a poznatky tak mohli čerpat pouze ze záběrů posledního souboje týmu, který je momentálně až na 125. místě žebříčku FIFA. Kazachstán dokázal porazit Ázerbájdžán 2:0 i přes špatný výkon v prvním poločase a troufnout si hodlá i na favorizované Slovensko. To se může opřít o domácí prostředí v Trnavě a v případě vítezství si i upevnit průběžné první místo v tabulce.

Utkání začíná ve 20:45 ale již od 20:00 můžete na stanici Sport1 sledovat předzápasové studio s bohatým programem. Tím vás provede náš zkušený moderátor Števo Eisele a jeho hosty budou bývalí slovenští reprezentanti Robert Vittek a Ján Ďurica. Samotný zápas budou komentovat Matúš Lukáč a Michal Hipp.

                                                                                                                                                                                                                                                             redakce/onv/