Srpen plný sportu. Fotbal, hokej, formule i největší siláci na světě

2023. 08. 04. 06:34    
Čas čtení: 2 minuta

Getty Images

4. 8. 2023 – Léto je v plném proudu a i když občas sprchne, není důvod ztrácet dobrou náladu. V programové nabídce stanic Sport1 a Sport2 je dostatek zajímavých přenosů a pořadů, abychom občas mohli z běžné reality uniknout k obrazovkám. 

Fotbalové soutěže napříč Evropou se dávají do pohybu, a stejně tak je to i v případě turecké Super Lig. Ta se chystá na svou 66. sezónu a rozhodně se máme na co těšit. Sledujte utkání prvního kola v neděli 13.8. od 20:45 na Sport1.

Je libo odtáhnout nepojízdný autobus či odnést stokilový kámen? Není problém. Na scénu přicházejí největší siláci světa v úchvatné Strong Men Champions League. Druhou epizodu atraktivní show o netradičním sportu sledujte 19.8. od 17:15 na Sport1.

Formule1 má letní přestávku, ale jezdci už se připravují na restart. Max Verstappen si udělal z této sezóny F1 one man show. Konkurenti si trhají vlasy a z uctivé dálky se mu dívají na záda. Každopádně domácí GP bude i pro mladé holandské eso pořádnou výzvou. Sledujte Velkou cenu Holandska v neděli 27.8. od 15:00 na Sport2. Předzávodní studio začíná ve 13:45.

Horké léto stále trvá, ale ke slovu se již brzy přihlásí náš milovaný lední hokej. Odstartuje nová sezóna Ligy mistrů a s ní i dobrodružství třech českých a jednoho slovenského týmu. Nejprve si posvítíme na ambiciózní pardubické Dynamo, které se do soutěže vrací po několika letech. Sledujte první zápas Pardubic proti finskému Ilves Tampere 31.8. od 17:15 na Sport1.

                                                                                                                                                                                                                                                                            redakce/onv/