Více hokeje! Tipos Extraliga se vrací na Sport1

2023. 09. 18. 15:23    
Čas čtení: 2 minuta

18. 9. 2023 – Společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) na základě dohody se společností JOJ Sport rozšiřuje svá práva na slovenskou Tipos extraligu. Vzhledem k dlouholeté spolupráci považuje JOJ Sport AMCNI CNE za silného mediálního partnera pro vysílání slovenských hokejových zápasů na stanici Sport1. 

Rozšíření práv na slovenskou Tipos extraligu se společností AMCNI CNE znamená, že společnost může zachovat a posílit důležitý a ceněný prvek své palety slovenských sportovních vysílacích práv, který přináší prestižní kluby jako Slovan, Košice, Nitra či Zvolen na obrazovky a do obývacích pokojů diváků prostřednictvím stanice Sport1. Maratón přenosů odstartoval již v pátek atraktivním soubojem úvodního kola, ve kterém Dukla Ingema Michalovce deklasovala bratislavský Slovan 8:2. V neděli pak mohli diváci Sport1 sledovat přesvědčivé vítězství Košic nad Banskou Bystricou v poměru 5:1.  Oba zápasy byly velmi zajímavé a přinesly do domovů televizních diváků živou a veselou atmosféru přímých přenosů.

„Jsme hrdí na to, že můžeme oznámit pokračování přenosů z Tipos extraligy, která je v našem sportovním programovém portfoliu od roku 2019. Uzavřením této cenné smlouvy o prodloužení můžeme našim divákům nabídnout řadu skvělých kvalitních zápasů. Díky zahájení série zápasů od minulého pátku mohou hokejoví fanoušci sledovat na Sport1 ještě více ligových utkání. Přejeme všem příjemné chvíle při sledování všech zápasů v místě konání i u obrazovek Sport1!“ komentovala Irena Novotná, Country Manager, Head of Marketing, AMC Networks Central Europe, s.r.o.

Kromě hokeje má AMCNI CNE práva i na další lokálně významné zápasy či soutěže, o které je stále větší zájem. Je to například hokejová Liga mistrů, v níž Slovensko reprezentují HC Košice, nebo atraktivní zápasy slovenské fotbalové reprezentace v kvalifikaci na Euro 2024, kde budou bojovat slovenští fotbalisté v nadcházejícím duelu se silným Portugalskem. Utkání uvidíte 13. října ve 20.00 hod na Sport1. Dále má AMCNI CNE práva i na Evropskou ligu UEFA a Evropskou konferenční ligu UEFA.  V letošní sezóně reprezentují zemi v UECL Slovan Bratislava i Spartak Trnava. V příštím zápase se spolu utkají týmy Ludogorec a Spartak Trnava. Sledujte 21. září v 18:00 na Sport1.

                                                                                                                                                                                                                                                                           redakce/TZ/