Špičkový evropský fotbal zůstává na Sport1 a Sport2

2024. 03. 06. 16:04    
Čas čtení: 2 minuta

Getty Images

6. 3. 2024 – Společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe [AMCNI CNE] s hrdostí oznamuje, že prodloužila vysílací práva na Evropskou ligu UEFA a Evropskou konferenční ligu UEFA o další tři sezóny. Diváci Sport1 a Sport2 v České republice a na Slovensku si tak až do sezóny 2026/27 budou moci užívat svých oblíbených klubů a hráčů, přičemž drtivá většina zápasů obou soutěží bude k vidění pouze na Sport1 a Sport2.

České kluby svými výkony zapůsobily a lákají diváky na další evropské sezóny. Slavia Praha zanechala za sebou ve skupině i slavný AS Řím a díky celkovému prvnímu místu si zajistila přímou kvalifikaci do osmifinále Evropské ligy UEFA, kde se nyní utká s AC Milán. Viktoria Plzeň prošla skupinovou fází Evropské konferenční ligy UEFA bez ztráty bodu a předvedla jeden z nejlepších výkonů českého týmu v pohárové Evropě v historii. Pražská Sparta po svém obratu v play off Evropské ligy UEFA proti Galatasaray Istanbul zanechala rovněž skvělý dojem a nyní se utká se slavným Liverpoolem. Fotbalová horečka stoupá a s ní i český koeficient.

Díky novému a vylepšenému formátu soutěže uvidí diváci Sport1 a Sport2 v příštích letech exkluzivně ještě více zápasů a mohou se těšit nejen na české a slovenské týmy, ale také na hvězdy evropských velkoklubů, které rok co rok nastupují v Evropské a Evropské konferenční lize UEFA v boji o fotbalovou slávu.

Na Sport1 a Sport2 se diváci mohou v nadcházejících sezónách těšit na týmy jako Ajax, Liverpool, Manchester United, Neapol nebo AS Řím, které se pravidelně utkávají v napínavých bitvách v Evropské lize UEFA a Evropské konferenční lize UEFA.

Pro dotvoření optimálního diváckého zážitku budou Sport1 a Sport2 i nadále nabízet bohatá zápasová studia se zajímavými hosty z řad nejvýraznějších osobností českého a slovenského fotbalu jako jsou Pavel Kuka, Milan Fukal, Stanislav Levý či Ján Ďurica, budou přinášet inovativní obsah, reportáže přímo ze stadionů, komentované sestřihy všech odehraných zápasů a v neposlední řadě odborný komentář špičkových fotbalových komentátorů.

                                                                                                                                                                                                                                                                        redakce/TZ/