Sledujte špičkové zápasy národních týmu na AMC Mikro

2024. 03. 22. 13:01    
Čas čtení: 2 minuta

22. 3. 2024 – Bohatý fotbalový program nabízí v těchto dnech reprezentační přestávka. Nejen boje o poslední místa na evropském šampionátu v Německu, ale i přípravné duely špičkových národních týmů. Přímé přenosy můžete sledovat nejen na Sport1 a Sport2, ale také v naší aplikaci AMC Mikro. 

22.3. Maďarsko – Turecko, přípravné utkání

Evropský fotbalový šampionát v Německu se nezadržitelně blíží a jeho účastníci využívají posledních možností, jak správně vyladit formu. Maďarsko i Turecko mají před Eurem značné ambice a jejich vzájemný zápas nabídne zajímavý náboj. Diváci v Česku a na Slovensku si mohou zápas vychutnat s originálním anglickým komentářem živě v aplikaci AMC Mikro již dnes od 20:45.

23.3. Dánsko – Švýcarsko, přípravné utkání

Fotbalisté Dánska i Švýcarska si zajistili účast na Euru 2024 a nyní prověří své síly v atraktivním vzájemném utkání. Diváci v Česku a na Slovensku si mohou zápas vychutnat s originálním anglickým komentářem živě v aplikaci AMC Mikro již dnes od 20:00.

25.3. Černá Hora – Severní Makedonie, přátelské utkání

Severní Makedonie patří k zemím, které se fotbalově vyvíjejí nesmírně rychle, což dokázala svou účastí na Euru 2020. Nyní poměří v přátelském utkání síly s neméně ambiciózní Černou Horou. Diváci v Česku a na Slovensku si mohou zápas vychutnat s originálním anglickým komentářem živě v aplikaci AMC Mikro již dnes od 18:00.

                                                                                                                                                                                                                                                             redakce/onv/