Představujeme komentátorský tým: Ondřej Voršilka

2015. 02. 25. 02:08    
Čas čtení: < 1 minuta

Ostřílený komentátor a redaktor se zájmem o motosport, který působí na Sport1 HD a Sport2 HD již několik let, přinese fanouškům burácejících motorů ty nejžhavější novinky přímo z místa dění Velké ceny. Spolu s Ondřejem nahlédneme pod pokličku Formule 1 a to rovnou z první řady. Na poli motorsportu komentoval seriály formule BMW, Porsche Super Cup, sérii X fighters ve freestyle motokrosu, světovou sérii enduro a mnoho dalších.

„Od malička mě to táhlo k motorsportu. Motokáry, amatérská rallye, vše, co bylo nasáklé benzínem mě zajímalo. A jelikož F1 je v tomto odvětví absolutní vrchol, je mi ctí, že mohu být na Sport 1 HD a Sport2 HD při tom a přinášet Vám ty nejzajímavější informace přímo z dějství Velkých cen“, řekl Ondřej Voršilka.

Odkomentoval stovky hodin přímých přenosů v oblastech hokej, fotbal, motorsport a další. Mezi významné odkomentované události patři finálové série Stanley cupu, finále poháru UEFA, zápasy Evropské ligy, finále KHL, sestkání mistrů motorsportu za účasti hvězd jako jsou Vettel, Schumacher, Loeb, vrcholné zápasy španělské La ligy a další. Mnohé z těchto událostí komentoval přímo z dějiště, tzv. on-site. Má výrazné zkušenosti v reportérské sportovní oblasti, v pozici on-site reportéra působil při mnoha zápsech české nejvyšší fotbalové soutěže, hokejové KHL či zápasech české fotbalové reprezentace.

On-site redaktor