Spouštíme zcela novou aplikaci

2021. 10. 25. 12:56    
Čas čtení: 2 minuta

25.10. 2021 – Společnost AMC Networks International spustila aplikaci AMC Mikro, která nabízí ochutnávku domácích televizních stanic této společnosti. AMC Mikro je ke stažení na App Store či Google Play, je bez reklam a po jednoduché registraci nabízí ochutnávku měsíčního obsahu 8 stanic, včetně premiérových epizod, ukázek a dalšího obsahu.

Nová aplikace AMC Mikro nabízí výběr měsíčních náhledů 8 stanic AMC Networks International. Jedná se o stanice Sport1, Sport2, AMC, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home, Minimax a JimJam.

„Aplikace je navržena tak, aby vám umožnila nahlédnout do rozmanitosti našich stanic a ochutnat, co vysíláme, a povzbudila vás k sledování dalších dílů seriálů – ať už jde o hrané filmy, dokumenty, pohádky nebo sport – na velké obrazovce,“ řekl Csaba Szaniszló, vedoucí digitálních projektů AMC Networks International.

Aplikace AMC Mikro bude nabízet analýzy klíčových momentů z každé Velké ceny Formule 1, či z fotbalových zápasů Evropské Ligy UEFA. Přímé přenosy jsou pak k zhlédnutí na stanicích Sport1 a Sport2.

Nově jsou od společnosti Minimax k dispozici i populární seriály pro nejmenší. Ti se mohou těšit na „Tým Dronix”, „Běž pryč, jednorožče!”, „Sova a její kamarádi” a na mnoho dalších oblíbených sérií. Aplikace umožňuje nahlédnout i do seriálů Spektrum Home, jako třeba „Dům snů” anebo „Dům snů – hnízdečko lásky”. Diváky TV Spektrum jistě potěší možnost sledovat populární seriál „Spycraft”, který přibližuje zákulisní svět tajných špionů. Nechybí ani populární série „Život v sevření mrazu“, který byl letos opět oceněn cenou Emmy.

V aplikaci AMC Mikro lze sledovat i premiérové díly kulinárního pořadu „Jiří, milovník masa”, který bude od listopadu k vidění na TV Paprika. Diváci se taktéž mohou těšit na oblíbenou Marry Berry, která přichází s premiérovými díly nového pořadu „Tajemství venkovského domu Mary Berryové”. A kdo by stále ještě neměl dost, potěší jej „Zahradní kuchyně“, kde kraluje kuchařský mistr Róbert Bede, řídící se heslem, že není lepšího koření než čerstvý vzduch. Uživatelé aplikace se mají zkrátka na co těšit. Bavit je jistě bude i další obsah vytvořený speciálně pro platformu AMC Mikro.

Aplikaci AMC Mikro si můžete stáhnout z obchodů s aplikacemi kliknutím na následující odkazy:

Google Play: ZDE

App Store: ZDE

                                                                                                                                                                                                                                                               redakce/TZ/onv/