Automobilist představuje kolekci plakátů k 1000. Grand Prix Formule 1

2019. 03. 30. 13:16    
Čas čtení: 2 minuta
F1
  • Automobilist ve spolupráci s Formulí 1® vytvořil unikátní sadu oficiálních licencovaných plakátů
  • Oslavují historii závodů F1® u příležitosti 1000. Velké ceny, která se pojede 14. dubna 2019 v čínské Šanghaji
  • Oba designové plakáty uvádějí jména všech dosavadních vítězů Grand Prix™ a fanoušci si je nyní mohou pořídit na stránkách Automobilist.com a F1 Store™

30.3. 2019 – Automobilist, tvůrce automobilových obrazů, uzavřel partnerství s Formulí 1, aby společně připomněli a oslavili 1000. Velkou cenu F1, která připadla na Čínu. FORMULA 1 HEINEKEN CHINESE GRAND PRIX je v kalendáři F1 pro rok 2019 naplánována na 14. dubna. Závod se pojede na mezinárodním okruhu v Šanghaji, 69 let od 1. Velké ceny

Na počest této historicky signifikantní Velké ceny byl Automobilist osloven Formulí 1, aby vytvořil sadu oficiálních licencovaných plakátů. Výsledkem jsou dvě díla ikonická jak závod samotný. Nesou charakteristické znaky přístupu Automobilist, spojujícího moderní 3D technologie s minimalistickým designem.

První plakát z kolekce, zobrazující zlatý monopost, patří do edice Unique & Limited a byl vyroben v nákladu pouze v 1000 kusů, odpovídajících počtu závodů. Každý kus tohoto bílo-zlatého plakátu je individuálně očíslován a jeho specialitou je zlatá vrstva, ze které jsou vyrobeny všechny nápisy, včetně seznamu všech dosavadních vítězů Velkých cen.

Druhý z edice barvami i tvary vzdává hold pořadatelské zemi a taktéž obsahuje jména vítězů Grand Prix. Obě unikátní připomínky historie F1 jsou vyráběny ve standardní plakátové velikosti 50 x 70 cm vysoce kvalitním offsetovým tiskem na kvalitní papír.

Jako oficiální Formula 1 Licenced Product jsou oba plakáty k dispozici pro objednání F1 fanouškům po celém světě na webu Automobilist.com a oficiálním F1 Store™.

Více informací
Unique & Limited “Formula 1 1000th Grand Prix” zlatý plakát: https://automobilist.com/Formula-1-R-1000th-Grand-PrixTM-Gold-2019-U-L-Edition-Poster
“FORMULA 1 HEINEKEN CHINESE GRAND PRIX 2019” plakát: https://automobilist.com/FORMULA-1-HEINEKEN-CHINESE-GRAND-PRIX-2019-Poster
Galerie obrázků stažitelných ve velkém rozlišení: http://bit.ly/Automobilist1000GP
O nás: https://automobilist.com/pages/About
Předchozí obrazy a plakáty s F1 tematikou: https://automobilist.com/Store/?f[p][4][0]=132

O společnosti Automobilist

Automobilist je tým umělců a kreativců, automobilových nadšenců a perfekcionistů.

Automobilist je lifestyle designová značka pro každého milovníka automobilů, a neustále udává cestu k nejstylovějším automobilovým výrobkům, od našich jedinečných fine art printů a designových posterů po knihy a další předměty s automobilovou tématikou.

Naším posláním je znovuoživovat inspirativní motoristické příběhy pomocí moderní technologie k vytvoření prvotřídních uměleckých děl, ve spolupráci s ikonickými automobilovými osobnostmi a značkami.

                                                                                                                             redakce/TZ/